CLICA EN LA FOTO

CLICA EN LA FOTO
CLICA EN LA FOTO

jueves, 24 de noviembre de 2011

Flix; 3 dies de Dol



Bé, com a flixanca, ja vaig sentir per Ràdio Flix que l'ajuntament feia oficial, 3 dies de dol a Flix per la mort de la nostra amiga, Montserrat Estela Las.

Adjunto l'article que han posat a la web de l'ajuntament de Flix:






Ple extraordinadri i dol oficial de tres dies per la mort de Montserrat Estela Las  
Ajuntament de Flix

Ahir dimarts, 22 de novembre, a la tarda, va morir Montserrat Estela Las, després de patir una llarga malaltia. Montserrat Estela, de 46 anys, casada i amb dos filles, va nàixer a Reus el 5 de maig de 1965. Llicenciada en dret, ha regentat durant anys una reconeguda gestoria a la nostra població. A més a més, Montserrat Estela ha estat una persona també molt participativa i compromesa en activitats a la nostra població. A les passades Eleccions Municipals del 22 de maig, va encapçalar la candidatura de CiU; una nova recaiguda i l'agreujament de la malaltia dies després de la celebració comicis, l'obligaren a no poder accedir al consistori com a regidora. Demà dijous, 24 de novembre, a les 10 h. es farà el funeral a l'església parroquial de Flix.
Avui dimecres, a les 19:30 h., l'Ajuntament de Flix celebrarà un ple extraordinari amb un únic punt de l'ordre del dia, per fer manifest el condol de la Corporació. Així mateix, s'han decretat tres dies de dol oficial al municipi, des d'avui dimecres, 23 de novembre, a divendres, 25 de novembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario