CLICA EN LA FOTO

CLICA EN LA FOTO
CLICA EN LA FOTO

lunes, 2 de enero de 2012

El Moto Club Flix i l'home dels nassos!! 31.12.11
El dia 31.12.11 molts membres del Moto Club Flix van sortir al carrer amb les seves motos per tal d'acompanyar a l'home dels nassos que cada any ens ve a veure a Flix!!

Va ser un èxit de trobada!! 19 motos van sortir al carrer per tal d'acompanyar amb aquest senyor tant especial!!  feia molt de goig veure'ls pels carrers de Flix donant un ambient de festa.


Des d'aquí donar les gràciesss als 24 membres del moto club flix que van col.laborar amb aquest acte.a


Comentari del President del Moto Club Flix:

Un any més, els membres del Moto Club Flix han demostrat el seu espirit solidari i col·laborador i van anar a buscar al home dels Nassos i el van acompanayr pels carrers de Flix fins a la Plaça Catalunya, on els esperaven els nens i nenes del poble. Van estar 24 els Motards Flixancos que al damunt de 19 motos van fer el recorregut. Ara ens queda anar a buscar els Reis Mags d'Orient i de ben segur que sortirem totes les motos, grans i petites a omplir els carrers.
Gràcies a tots els membres del Moto Club per la col·laboració!!!!! V'SSSSSSSSSSS !! 
Enric Cervelló


Fotos de:
- Xeic Fotocenter
- Eva_yam
- Ajuntament de Flix (podeu trobar més fotos de l'home dels nassos a la web de l'ajuntament) 
1 comentario:

  1. Un any més, els membres del Moto Club Flix han demostrat el seu espirit solidari i col·laborador i van anar a buscar al home dels Nassos i el van acompanayr pels carrers de Flix fins a la Plaça Catalunya, on els esperaven els nens i nenes del poble. Van estar 24 els Motards Flixancos que al damunt de 19 motos van fer el recorregut. Ara ens queda anar a buscar els Reis Mags d'Orient i de ben segur que sortirem totes les motos, grans i petites a omplir els carrers.
    Gràcies a tots els membres del Moto Club per la col·laboració!!!!! V'SSSSSSSSSSS !!

    ResponderEliminar